Telefón: +421 948 253 985 Email: info@drento.sk
Čo je to a čo s tým?
Bazalkové pesto je jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v rozdrvení a trení bazalkových listov v mramorovom mažiari drevenou paličkou. Tradične sa používa na ochutenie cestovín v kombinácii so strúhaným syrom typu parmezán, alebo na ochutenie polievok, prípadne k mäsu. Taktiež je výborné aj na hrianky, jednohubky, bruschetty, toasty aj do zeleninových polievok. Bazalka patrí medzi najobľúbenejšie bylinky stredomorskej kuchyne. Charakterizuje ju veľmi aromatická, pieporne sladkastá vôňa. Pre svoju výraznú chuť si získala obľubu aj v našej kuchyni.
A čo ešte?
Ručne a šetrne vyrábané pesto z bazalky v Čechách, je bez chemických konzervantov, aróm, lepku a GMO. Umeocet je vyrábaný zo sliviek umeboshi. Je to úplne prírodný produkt, ktorý neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá.
Kam to dať?
Doba trvanlivosti je 12 mesiacov. Pred aj po otvorení skladujte do teploty 25 ° C mimo priameho slnka a do 14 dní spotrebovať. Pred použitím odporúčame premiešať do rovnorodej konzistencie.
Etiketa
Bazalkové pesto s madlami a píniami - dochucovacia pasta na priamu konzumáciu.
Hmotnosť 100 g. Zloženie: bazalka min. 29%, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, madle min. 12%, pínia min. 6% , umeocet, citrónová 100% šťava.
Skladujte mimo priameho slnka do 25 °C a po otvorení v chladničke. Po otvorení skonzumujte do 14 dní. Minimálna trvanlivosť do: uvedená na dne výrobku. Výrobok je šetrne pasterizovaný. Vyrobené v SR. Môže obsahovať zvyšky škrupín!
Bohužiaľ tento tovar ešte nehodnotil nikto zo zákazníkov.
Pre našich registrovaných zákazníkov ponúkame za každé hodnotenie nákupu 8 Drent ako zľavu na ďalšie nákupy . Buďte prvý kto ohodnotí tento tovar;-).
Odoslať hodnotenie a získať 8 Drent
Copyright © 2014 - 2024 drento.sk všetky práva vyhradené. Zákaz šírenia textov bez predchádzajúceho súhlasu.