Telefón: +421 948 253 985       Email: info@drento.sk

Nákupný košík
Celkom 0,00 €
Prázdny košík

BIO krupica

Podrobné filtrování
Zobraziť popis kategórieSkryť popis kategórie

Prejsť na začiatok stránky

BIO krupica

Krupica - surovina, ktorú pozná snáď každý už od školských jedální. Táto surovina sa okrem hotového jedla s rovnakým názvom, ktoré je veľmi jednoduché a rýchle na prípravu, používa tiež na zahusťovanie zmesí, pridáva sa do dezertov, dá sa použiť na bio placky a karbonátky. Bio krupica sa využíva tiež na knedle, halušky alebo do nátierok a pudingov. Bio krupica sa vyrába z obilnín a tak sa môžeme stretnúť rovnako ako u bio múky s niekoľkými druhmi. Najčastejšie sa v biopotravinách stretávame s týmito druhmi krupice - bio pšeničná krupica, vhodné na kaše, závarky alebo halušky. Ďalšia výborná krupica je špaldová krupica, ktorá je vhodná rovnako ako krupica pšeničná na kaše alebo napríklad na lievance. Výborný typ je kukuričná krupica, z ktorej môžeme vyrábať knedličky alebo použiť ako súčasť exotickejších pokrmov. Ak sa ráno ponáhľate a chcete si nachystať málo časovo náročné raňajkyh, tak vám vrelo odporúčame instantné krupice. Tento druh biokrupice stačí zaliať horúcou vodou, či mliekom a máte postarané.

 

BIO krupica
Bio pohanková krupice

Vyberte si niektoré z našich druhov bio krupíc. Napríklad Bio pohánková krupica je výborná na tradičné kaše a nátierky. Bio ovsená krupica sa dá využiť okrem menovaných spôsobov tiež na prípravu sušienok a múčnikov.

BIO polenta
Bio polenta

Polenta je kukuričná kaša, ktorá je známa predovšetkým v južných krajinách. Táto potravina sa objavuje v mnohých podobách. V zahraničí sa napríklad konzumuje s kyslým mliekom alebo s pikantným syrom a vínom. U nás je polenta využívaná aj na knedle či placky.

ZAVŘÍT filtr
Vyčistiť všetko

O spoločnosti

Vaše objednávky

Užitočné odkazy

Copyright © 2014 - 2019 drento.sk všetky práva vyhradené. Zákaz šírenia textov bez predchádzajúceho súhlasu.

Partner ID: